LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!Jaarexcursie Brands Bierbrouwerij

Datum evenement: 30-09-2017
Zaterdag 30 september 2017 

Adres: Brasserie Amuseer 

Marchierstraat 11, 6321 AK Wijlre, tel: 043- 852 0439 

Adres: Brand bierbrouwerij 

Brouwerijstraat 2, 6321 AG Wijlre 

Gedurende de ledenvergadering is kenbaar gemaakt dat de jaar-excursie in 2017 een “gezelligheidsevenement” zal worden. Dit betekent dat deelname aan deze bijeenkomst geldt voor alle VIZL leden met eventuele introducees. Het bestuur heeft hierbij gekozen voor een bezoek aan de Brand Brouwerij in Wijlre, de oudste brouwerij van Nederland. Hier zullen wij middels een audiovisuele presentatie een reis door de tijd maken om vervolgens middels een rondgang het productieproces te aanschouwen. Dit alles zal de bezoekers voldoende dorstig maken, zodoende dat we uiteindelijk ook van dit gebrouwen gestenat kunnen proeven in Brand’s sfeervolle proeflokaal. 

 Het programma van de 644e convocaat ziet er als volgt uit: 

13.45 uur – Ontvangst in Brasserie Amuseer 

14.00 uur – Algemene Ledenvergadering (ALV) t.b.v. de bespreking, vaststelling en afhandeling van de financiële stukken als besproken op 10.03.2017 j.l. 14.45 uur – Afsluiting ALV -> vertrek richting Brand Bierbrouwerij. 

15.00 uur – Activiteit Brand Bierbrouwerij 15.00 uur – Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai 

- Rondleiding en uitleg over de unieke collectie van het Brand museum 

- Bezoek aan de brouwerij en bottelarij 

- ”Preuverie in’t Kelderke”, met de diverse Brand biersoorten . 

17.00 uur – Afsluiting 

U kunt niet reageren op dit event.