LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!VIZL Jaardiner 2017

Datum evenement: 27-10-2017

Jaardiner 2017

Met vooruitzicht op het zogenaamd “wild-seizoen” wil het bestuur U en eventuele partner uitnodigen voor het traditioneel Jaardiner. Dit jaar zal dit plaatsvinden in het Hotel-Restaurant Juliana te Valkenburg.

Sinds 2015 wordt het onder culinaire genieters bekend staande bedrijf gerund door de 4de generatie Stevens. Onder leiding van de huidige eigenaren, te weten Frederique (de dochter van de vorige eigenaar) en haar man Philip van Uden heeft Juliana een flinke verjongingskuur ondergaan en is de accommodatie volledig gerestyled. Dit geldt niet alleen van de inrichting, maar ook voor de keuken en de culinaire producten welke zij hierbij leveren.

 

Wij verwachten jullie voor het aperitief om 19.00 uur. Hierna zullen we om 19.30 uur aan tafel gaan voor het diner. Het restaurant heeft een speciaal 3-gangen diner uitgekozen, bestaande uit een voorgerecht, hoofgerecht en dessert. Tevens zal iedere gang vergezeld gaan van passend drankje (wijn of anders). Uiteindelijk wordt dit gebeuren afgesloten met koffie of thee.

Vrijdag 27 oktober 2017 – ontvangst om 19.00 uur

Adres: Juliana Restaurant Hotel
           Broekhem 11, 6301 HD Valkenburg (043 - 601 2244)


Parkeerplaats : aan de overzijde van het hotel !


historische foto

U kunt niet reageren op dit event.