LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!VIZL Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Datum evenement: 24-03-2011

Zoals de voorzitter van de VIZL in zijn jaarrede bekend had gemaakt, stond dit verenigingsjaar in het teken van ”Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”. Dit jaar zou de vereniging proberen om organisaties en bedrijven uit te nodigen om een toelichting te geven wat dit initiatief voor hun organisatie betekent.

De huidige financieel economische en maatschappelijke ontwikkelingen maken het noodzakelijk dat ook een voetbalclub in de eredivisie van de KNVB, zich gaat bezinnen over “Maatschappelijk Verantwoord Onder-nemen”. (www.rodajc.nl)
Zo wil Roda JC zich inzetten als podium voor maatschappelijke doeleinden.

De bijeenkomst bestond uit een rondleiding door het stadion van Roda JC, onder begeleiding van de stadionmanager Marco l’Abee, en een copresentatie over MVO door de marketing manager van Roda JC Patrick Vrijman en Mark Bertrand, docent aan de Hogeschool Zuyd.

Het programma voor deze avond zag er uit als volgt:
18.00 – 18.30 uur Ontvangst met soep, broodjes, koffie en thee in Brasserie d’r Herjod.
18.30 – 19.30 uur Rondleiding door het stadion van Roda JC.
19.30 – 20.30 uur Presentatie “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in een voetbalbedrijf, door Patrick Vrijman – marketing manager Roda JC en Mark Bertrand – docent Hogeschool Zuyd.
20.30 – 22.00 uur Napraten onder het genot van een drankje en een hapje in d’r Herjod

Foto-impressie excursie
 

U kunt niet reageren op dit event.