LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!VIZL Bezoek Continium Bowlen - Steengrillen

Datum evenement: 10-12-2010

Het juniorenconvent werd in het najaar 2010 weer door de Vereniging van Ingenieurs in Zuid-Limburg georganiseerd. De VIZL junioren zijn een zeer exclusief gezelschap met een lange traditie en voorbehouden aan de Limburgse captains of industry.
Het werd weer een ouderwets ingenieursgebeuren tijdens dit 6e Juniorenconvent. Om te beginnen werd er gewerkt aan een vervolg op de film SPEED van Jan de Bont. Daarna gingen we bruggen bouwen …zowel letterlijk als figuurlijk, waarbij niet alleen de bouwkundigen onder ons aan hun trekken zullen komen. We hebben in dit kader ook nog eens de wet van behoud van impuls getest.

De werktuigbouwkundigen werden hierin uitgedaagd worden door de andere disciplines. Na deze practica gingen we de toegepaste theorieën en concepten samen evalueren tijdens een informele en culinaire de-briefing sessie.

Op 10 December werden wij hiervoor om 16h.00 verwacht bij het Continium te Kerkrade.

Programma:
16.00 Ontvangst met koffie en vlaai te Continium,
16.30 – 18.30 Programma ‘Bruggen bouwen’
18.30 – 18.45 Verplaatsen naar Hoeve de Aar,
19.00 – 20.00 Bowlen
20.00 – 23.00 Steengrillen
23.00 Einde activiteit en afsluiting avond

Foto-impressie
 

U kunt niet reageren op dit event.