LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!VIZL Maastricht Aachen Airport

Datum evenement: 18-11-2013

Gelegen op het plateau van Schimmert in de gemeente Beek, ligt de luchthaven Maastricht Aachen Airport of te wel MAA. De luchthaven MAA is een goed begin van een vakantie, stedentrip of zakenreis. De luchthaven biedt een snelle service en nauwelijks wachttijden. de luchthaven MAA heeft een belangrijke functie die boven de regio uitstijgt. Naast de economische) betekenis van de luchthaven zelf vervult MAA ook een wezenlijke rol bij het vullen van de regionale behoefte aan bedrijventerreinen in Zuid-Limburg.

De aanwezige faciliteiten en de ligging aan de A2 vormen een goede uitgangspositie om de luchthaven uit te laten groeien tot een florerend centrum voor personen- en goederenvervoer. De doelstelling is een rendabel Businesspark MAA, met het luchthavenbedrijf als hoogwaardig vervoersknooppunt en duurzame bedrijfslocaties die bedrijventerreinen elders in Zuid- Limburg aanvullen.

Rondom de luchthaven is AviationValley Businesspark in ontwikkeling. Op dit moderne bedrijventerrein is plaats voor zowel luchtvaartgebonden bedrijven, logistiek georiënteerde bedrijven alsook algemene bedrijvigheid.

Programma:
Het programma bestond uit een ontvangst met broodjes vanaf 17.00 uur. Om 17.30 uur gaf Jan Tindemans, directeur van Maastricht Aachen Airport, ons een toelichting op de activiteiten van de luchthaven (presentatie). We eindigden met een afsluitende borrel.

Foto-impressie excursie
 

U kunt niet reageren op dit event.