LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!VIZL Jaarvergadering 2014 en Nieuwjaarsborrel

Datum evenement: 24-01-2014

De Algemene - en tevens Jaarvergadering van de VIZL is dit jaar wederom gehouden worden in een bijzondere omgeving. In het voormalige station van Meerssen is nu “Ontmoet Anna” gevestigd. Dat “Ontmoet Anna” meer is dan zomaar een conferentieoord hebben  de 70 aanwezige leden en hun introducés daar kunnen ervaren. Voor een indruk zie  www.ontmoetanna.nl .

Adres: Stationsplein 1, 6231 CN Meerssen (043- 851 4635). Parkeren aan de andere kant v/h spoor.

Vanaf 19.00 uur heette het bestuur en de gastvrouw Miranda met haar echtgenoot ons welkom.

Voorafgaaand aan de jaarvergadering die omstreeks 19.45 uur begon vertelde  Miranda Kester e.e.a. over "Ontmoet Anna" en haar echtgenoot ir Jos Kester gaf een korte interessante uiteenzetting over de geschiedenis van het station in het perspectief van de ontwikkeling van het (internationale) spoorwegnet (zie pdf) .

In de jaarvergadering werd ondermeer onder betuiging van veel waardering voor huin inzet en bereikte resultaten afscheid genomen van de zittende bestuursleden Eric Hamers als voorzitter (na 2 bestuursperioden), van Danny Brorens als secretaris (bijna 2 bestuursperioden) en van Robert Navis als commissaris (na 1 bestuursperiode) die evenwel niet aanwezig kon zijn maar wel voor zijn vernieuwende ideeen en ondersteuning door zijn bedrijf bij de uitvoering daarvan in het bijzonder de nieuwe website de VIZL pluim had gekregen. Tijdens een kort interimvoorzitterschap van Boudewijn Hunges Wajer tijdens de vergadering werden de nieuwe voorzitter Tim Ummels, en de nieuwe secretaris Theo Braam geinstalleerd.

Tijdens de Jaarvergadering werd voor de introducés een interactieve lezing met proeven en smaaktesten over het gedachtegoed van “Slow food; lekker, puur en eerlijk eten” verzorgd door Pim Horario Theater en Training.  Aan het einde van de jaarvergadering omstreeks 21.45 uur kwam Pim nog even zijn gedachtegoed ook daar toelichtenhetgeen werd ondersteund door 2  introducees die aangaven dat het slow food ook nog erg lekker was.

Het programma van de avond zag er samengevat er als volgt uit:

19.00 – 19.45 uur Ontvangst in de hal met koffie, thee en vlaai.

19.45 – 21.45 uur Algemene - c.q.  Jaarvergadering

                               (parallel programma introducés).

21.45 – 22.45 uur (werd 23.45 uur) Aangeklede Nieuwjaarsborrel met “MisjMasj” borrelhapjes.

 

Voor een impressie zie

http://www.vizl.eu/fotogalerij/32

U kunt niet reageren op dit event.