LOG IN

Vul hier uw login gegevens in:

Wachtwoord vergeten?Aanmelden gaat eenvoudig via onze lidmaatschap pagina die u kunt bereiken via de onderstaande knop. Daarop vind u meer informatie over de verschillende soorten lidmaatschappen die de VIZL aanbiedt, waaronder het gratis lidmaatschap voor studenten!VIZL Excursie SGS Intron

Datum evenement: 02-12-2015

Op 2 december 2015 waren we te gast bij SGS INTRON waar ons lid Frank van Eijnatten met zijn collega's een interessant bedrijfsbezoek voor de VIZL had georganiseerde. Het bedrijf fungeert al meer dan 45 jaar als onafhankelijk expert bij vraagstukken over bouwproducten en bouwprocessen. Door deze ervaring op het gebied van materiaalkundig onderzoek en advies helpen ze klanten op basis van vakinhoudelijke kennis en een persoonlijke aanpak.

Naast onderzoek aan vertrouwde materialen wordt ook onderzoek gedaan naar het gebruik van reststoffen uit bijvoorbeeld vuilverbranding en ontwikkeling van geheel nieuwe materialen, waaronder een bijzonder stil wegdek. 
 
Adres: Dr. Nolenslaan 126, 6136 GV Sittard
 
Het programma van de 635e ledenbijeenkomst zag er als volgt uit:
 
17.30 uur – Ontvangst met koffie/thee en broodjes
18.00 uur – Bedrijfspresentatie SGS INTRON B.V.
1815 uur -   Composiet met beton als interactieve kennismaking met het bedrijf
                      door in subgroepen de functionele eisen te bepalen van een stil wegdek (zie pdf)
18.40 uur – Rondleiding door het bedrijf
19.30 uur – Afsluiting en informeel samenzijn

Het was een succesvol bedrijsbezoek waarbij in kader van de samenwerking met het KIVI ongeveer de helft van de deelnemers van die zustervereniging afkomstig waren.

 

Voor een impressie klik hier.

 
 

U kunt niet reageren op dit event.