Partner of sponsor worden van VIZL?
Het is mogelijk om als bedrijfspartner een VIZL bedrijfslidmaatschap af te sluiten bij VIZL. Als partner van VIZL wordt het bijvoorbeeld mogelijk om u en uw werknemers voordelig in te schrijven voor interessante lezingen en andere evenementen, uw advertenties op VIZL te plaatsen en om eenvoudig uw professionele netwerk uit te breiden. Of u bent zelf geïnteresseerd in het organiseren van een excursie binnen uw bedrijf voor onze leden. Onze website bereikt een groot aantal ingenieurs vanuit de regio en maakt het voor u mogelijk om goedkoop en eenvoudig te adverteren bij de juiste doelgroep voor uw handel.


Wilt u enkel een vacature plaatsen?
Geen probleem! Neem met ons contact op voor de mogelijkheden voor uw aanvraag, dan maken wij het voor u als VIZL sponsor mogelijk om één of meerdere vacatures te plaatsen op onze website tegen een aangepast tarief.


Aanmelden
Om u als bedrijf aan te melden voor een VIZL bedrijfslidmaatschap kunt u zich op deze pagina aanmelden. Heeft u vragen over ons publiek en bereik of over uw mogelijkheden als VIZL bedrijfspartner of sponsor kunt u met ons contact opnemen via de contactpagina.


Samenwerking met onze partners
De VIZL onderhoudt met tal van verenigingen contacten en heeft een samenwerkingsverband met de onderstaande bedrijfspartners, sponsors en andere verwante professionals/organisaties. Daarnaast krijgen wij in het kader van ons 100 jarig jubileum in 2016 van sponsoren en medewerkende organisaties ondersteuning.
DIK - DRIELAND INGENIEURS KONTAKT

OVER ONZE SAMENWERKING:

De VIZL neemt als vereniging deel aan de Stichting DIK. DIK is een (organisatie) stichting waarbij tien ingenieursverenigingen uit de Euregio Maas-Rijn zijn aangesloten. Ruim 12.000 ingenieurs uit Belgiƫ, Duitsland en Nederland kunnen via DIK gebruik maken van elkaars kennis en contacten.

Via de website van de Stichting DIK kan een link worden gelegd naar de websites met de programma's van de individuele aangesloten ingenieursverenigingen.